Tgrt Haber

Kulis bilgisi! İYİ Parti iyice karıştı: Peş peşe istifalar gelecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 23:16 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 23:37
Kulis bilgisi! İYİ Parti iyice karıştı: Peş peşe istifalar gelecek

Yerel seçim öncesi İYİ Parti'de patlak veren krizler her geçen gün daha da büyüdü. İYİ Parti'de yarın yeni istifaların gerçekleşeceği öğrenildi.

Yerel seçimlerde CHP'nin iş birliği teklifine 'ret' cevabı veren İYİ Parti​'de sular durulmuyor... İttifakı savunan partililer İYİ Parti yönetiminin bu kararından sonra art arda istifalarını açıklamıştı. 

Aday belirleme​ sürecinde yaşanan tartışmalar hatta kavgalar yeni istifaların gerçekleşeceği öğrenildi. Yarın öğle saatlerinde partinin kurucular kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu isimler, İYİ Parti'deki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Bu isimlerin yaptıkları değerlendirmenin akabinde istifalarını açıklaması bekleniyor. 

Kulis bilgisi! İYİ Parti iyice karıştı: Peş peşe istifalar gelecek - 1. Resim

ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KAVGA ÇIKTI

Bugün akşam saatlerinde doğru İYİ Parti lideri Meral Akşener​, partinin genel merkezinde Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttıktan sonra kavga çıkmıştı. Akşener’in Etimesgut’ta Hilmi Özer’i aday olarak açıklamasının ardından İYİ Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı üyeleri protesto etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...