Tgrt Haber

İYİ Parti'de eleştirilere sert cevap: Terbiyesizlik

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
09 Haziran 2023 13:26 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 13:54
İYİ Parti'de eleştirilere sert cevap: Terbiyesizlik

İYİ Parti'de seçim sonrası Meral Akşener'e yöneltilen eleştirilere İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'dan tepki geldi. Akşener'e destek çıkan Poyraz, yapılan eleştirileri terbiyesizlik olarak nitelendirdi.

Mayıs ayındaki seçimlerin ardından muhalefette başlayan iç hesaplaşma, CHP'den sonra İYİ Parti'ye de sıçradı. Parti içinde çatlak sesler yükselirken, eleştiri oklarının hedefindeki isim ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​ oldu.

Ancak Akşener'e dikkat çeken bir destek geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, tepkilere maruz kalan Akşener'e destek çıktı. Parti içindeki tartışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Poyraz şu ifadeleri kullandı:

'TERBİYESİZLİK VE HADSİZLİK'

"Parti içi demokrasiyi, terbiyesizlikle ve hepimiz için umut olan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener‘e karşı hadsizlikle karıştıranların hem kendi hayatlarına hem de büyük mücadeleler vererek kurduğumuz İYİ Parti‘mize de bir faydaları olamaz. Parti yetkili organları yerine sosyal medyayı başvuru merkezi yapmanın da bir samimiyet ve usul sorunu olduğu açıktır."

https://twitter.com/UGUR__POYRAZ/status/1666880559744679960

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...