Tgrt Haber

İYİ Parti'de kaos devam ediyor! İlçe başkanlığı yönetimine el çektirildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2023 22:25 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 22:37
İYİ Parti'de kaos devam ediyor! İlçe başkanlığı yönetimine el çektirildi 

Yerel seçim kararı sonrası istifaların ardı arkası kesilmeyen İYİ Parti'den İstanbul krizi yaşandı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, Şile İlçe Başkanı ve yönetiminin görevden aldandığını duyurdu. 

Yerel seçimlere 4 aydan kıa bir süre kala istifa​ depremlerinin yalandığı İYİ Parti​'de sular durulmuyor. İYİ Parti'den ayrılan isimlere her geçen gün yenisi eklenirken bu kez de ilçe yönetiminde görvden almalar yaşandı. 

İYİ Parti İBB Meclis Grubu Başkanı İbrahim Özkan ve beraberindeki 5 ismin partiden istifa etmesinin ardından bir açıklama da Şile ilçe Başkanlığı için geldi.

"TEŞKİLAT GÖREVDEN EL ÇEKTİLİMİŞTİR"

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı​ hesabından yapılan paylaşımda "Kamuoyunun Dikkatine; Görülen lüzum üzerine Şile İlçe Başkanı ve yönetimi görevden el çektirilmiştir. Bilginize sunarız." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/iyiparti_34/status/1736772961888014721

Parti üyelerinin görevden alınmasına gerekçe olarak yarın İstanbul'da CHP ile işbirliği çağrısı yapacakları ve toplu şekilde istifa edecekleri gösterildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...