Tgrt Haber

İYİ Parti'den çok konuşulacak seçim itirafı! Kılıçdaroğlu'na yüklenip 'Allah memleketi korumuş' dedi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2023 10:26 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 10:42
İYİ Parti'den çok konuşulacak seçim itirafı! Kılıçdaroğlu'na yüklenip 'Allah memleketi korumuş' dedi

CHP ile İYİ parti arasında restleşme sürerken, mayıs seçimlerine ilişkin çarpıcı bir itiraf geldi. İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker, Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek 'Allah memleketi korumuş' yorumunda bulundu.

Mayıs seçimlerindeki yenilginin ardından muhalefet partileri fatura kesme yarışını sürdürürken, özellikle CHP​ ve İYİ Parti​ arasında sular durulmuyor. Krizin boyutu her geçen gün daha da artarken İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker​'den çok konuşulacak bir itiraf geldi.

"HERKESE HER YETKİ DAĞITILMIŞ"

Beker katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu​'nun 6'lı Masa dışındaki Ümit Özdağ ile bazı bakanlıklar üzerinden anlaşmasına değinen Beker, şunları söyledi: "Zafer Partisi de ittifaka girdi, görüşmeler yapıldı. Daha başka partileri çağırdılar. Genel Başkanımız dedi ki, 'Muharrem İnce ile de görüşün' Ama Muharrem İnce'yi almadılar, Zafer Partisi'ni aldılar. Sonradan bakıyoruz seçim kaybedildikten sonra biz bu masanın ikinci büyük partisiyiz. Genel Başkanımıza söylenmemiş, biz bilmiyoruz parti olarak. Bir partiye İçişleri Bakanlığı, MİT Müsteşarlığı, Kültür Bakanlığı verilmiş. Herkese her yetki dağıtılmış.

İYİ Parti'den çok konuşulacak seçim itirafı! Kılıçdaroğlu'na yüklenip 'Allah memleketi korumuş' dedi

"VATANDAŞIN SIKINTILARINI DİNLEYECEĞİMİZE..."

En sonunda ne oldu? Kendileri dedi ki, biz ikimiz görüşmüştük. Ama her şey ortaya çıktı. Bizim bilmediğimiz Allah bilir ne protokoller vardır biz bilmiyoruz belki bunlar da yarın çıkacak. HDP ile protokol var mı bilmem. Muhalefet vatandaşın sıkıntılarını dinleyeceğine ülkeyi ikiye bölmüşüz.

"ALLAH MEMLEKETİ KORUMUŞ"

Bunlar ortaya çıktıktan sonra diyelim ki 6'lı masa seçimi kazandı.Ya biz daha bakanları oluşturamazmışız. Biz daha atamalar yapamazmışız, Allah memleketi korumuş. Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor. Adamlar "iyi ki kazanmamışız" diyor. Siz öbür tarafları hiç eleştirmiyorsunuz, devamlı Akşener hastalığına bulaşmış insanlar."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...