Tgrt Haber

İYİ Parti’nin afişinde dikkat çeken ayrıntı! Akşener'in İmamoğlu ısrarı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Ocak 2023 18:54 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 19:19
İYİ Parti’nin afişinde dikkat çeken ayrıntı! Akşener'in İmamoğlu ısrarı

İYİ Parti'nin İstanbul'da kullandığı seçim afişlerindeki İmamoğlu ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı. Afişte İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yan yana olduğu Saraçhane fotoğrafının olduğu görüldü. Bu tanıtım afişi kimileri tarafından, "Akşener'in İmamoğlu ısrarı" olarak yorumlandı.

İYİ Parti​ Genel Merkizi'nin aldığı kararla İstanbul​'un dör bir yanında afişlere reklam verildi. İYİ Parti’nin seçim afişinde yer alan Ekrem İmamoğlu​ ayrıntısı ise gözlerden kaçmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​ ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yan yana olduğu Saraçhane fotoğrafı reklamlarda yer verildi. "Devlete adalet yakışır" ifadeleri kullanılan afiş, sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun yer aldığı reklama yorum yağdırdı. Afiş hakkında değerlendirme yapan kimi kullanıcılar "Akşener'in İmamoğlu ısrarı" olarak yorumlandı. 

ADAY TARTIŞMALARI ALEVLENMİŞTİ 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‌2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verilmesinin ardından “Altılı masa”nın cumhurbaşkanı adayı tartışması alevlendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Saraçhane’de düzenlenen “Millet, İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ekrem kardeşimi cezalandırsalar da bu cesaret, bu demokrasi aşkı, bu sandıkta verilecek ortaya cezanın cezanın ortaya konduğu irade gösteriyor ki artık 16 milyon İstanbullunun dışında 85 milyon Türkiye’nin de senin yanında olduğunu Saraçhane’den görüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

CHP​ VE İYİ PARTİ ARASINDA "İÇ İŞLERİME KARIŞMA" KRİZİ!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘İmamoğlu ve Yavaş’a hayır’ demeyiz açıklamalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır. Her parti kendi içerisinde değerlendirmesini yapmalı.” demişti. İmamoğlu kararı sonrası Saraçhane’de buluşmayla ilgili konuşan de Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu çağrı yaptı. Meral hanım katıldı. Saygı duymamız lazım. 6 lider de benzer tepkiler gösterdi” demişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...