Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu 'Rahatsız edici' dedi, tavrını koydu: İzin vermeyeceğim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 13:58 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 20:45
Kemal Kılıçdaroğlu 'Rahatsız edici' dedi, tavrını koydu: İzin vermeyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir il kongresinde çıkan kavgaya ilişkin konuştu. Konuyla ilgili net bir tavır ortaya koyan Kılıçdaroğlu, bu ve benzeri olaylara bir daha izin vermeyeceğini söyledi.

CHPİzmir​ İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi'nde partililer birbirlerine girmişti... Tekme ve yurmukların havada uçuştuğu kavga​ görüntüleri Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Yaşanan olaylar sonrası gözler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vereceği tepkiye çevrildi. 

İstanbul'da 39 ilçe başkanıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir il kongresindeki kavga görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BUNDAN SONRA İZİN VERMEYECEĞİM"

Konuyla ilgili net bir tavır ortaya koyan Kılıçdaroğlu, basına yansıyan görüntülerin rahatsız edici olduğunu vurgulayarak "Bundan sonraki süreçte bu ve benzeri olaylara izin vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

TALİMAT VERDİ

Kılıçdaroğlu'nun kavgayı çıkaranların belirlenmesi için kurmaylarına talimat verdiği açıklanmıştı.

CHP'den konuya dair yapılan açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, olağan İzmir il kongremizde kamuoyuna yansıyan ve parti kültürümüz ile bağdaşmayan olayları çıkartanların araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması talimatı vermiştir" denilmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...