Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek: Hayır demek için söndürüp yakacağım

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
09 Temmuz 2024 20:19 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 20:19
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek: Hayır demek için söndürüp yakacağım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında iktidara asgari ücret ve emekli maaşı için zam talebinde bulundu. Özel, vatandaşlara çağrıda bulunarak saat 21.00'de tüm Türkiye'yi ışıkları kapatıp açmaya davet etti. Özel'in bu çağrısına CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM​'de partisinin grup toplantısında kürsüye çıktı. İktidara gelmeleri halinde Türk Lirası​'ndan bir sıfır atacaklarını söyleyen Özgür Özel, "AK Parti'nin yaptığı gibi yapacağız ama sıfırı hem paradan, hem maaştan değil sadece etiketten atacağız" dedi.

Özel, zam​ isteyen vatandaşlara da çağrıda bulunup, "Bu akşam saat 21.00'de başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Zam isteyenler ayağa kalksın, söke söke alacağız" diyerek eylem çağrısında bulundu. 

KILIÇDAROĞLU'NAN DESTEK GELDİ 

Emekliye zam talebi için vatandaşların saat 21.00'de ışıkları açıp kapamasını isteyen Özel'e Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek: Hayır demek için söndürüp yakacağım - 1. Resim

"YOKSULLUK İÇİN SÖNDÜRÜP YAKACAĞIM"

CHP​ Gençlik Kolları'nın X hesabından yaptığı paylaşımı alıntılayan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Ben de partimin bu eylemine destek olacak, saat:21.00 da ışıklarımı kötü ekonomiye, adaletsizliğe ve yoksulluğa hayır demek için söndürüp yakacağım… Bütün yurttaşlarımıza partimizin bu eylemine destek olma çağrısında bulunuyorum."

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek: Hayır demek için söndürüp yakacağım - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...