Tgrt Haber

Metro açılışında İmamoğlu’na destek mesajı! Kılıçdaroğlu ve Akşener sahip çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
06 Ocak 2023 13:24 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 13:41

İstanbul’da Dudullu-Bostancı metro açılışı İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. İki lider de hapis ve siyasi yasak cezasına çarptırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktıklarını söyleyerek destek mesajı verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi​ tarafından yapımı gerçekleştirilen Dudullu-Bostancı metrosu bugün hizmete alındı.  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katılım sağladı. Söz konusu açılışa ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve soruşturmalar damga vurdu. Konuşmalarda YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay hapis cezası verilen ve ceza onanırsa siyasi yasaklı hale gelecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için destek istendi.

KILIÇDAROĞLU: CEHENNEMİ KAPILARINI AÇMIŞ OLURLAR

Ekrem İmamoğlu'nun kılı dahi teslim etmeyeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bu yola dahi girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar. Bu kadar mertçe, erkekçe söylüyorum" ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu'nun kılı dahi teslim etmeyeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bu yola dahi girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar. Bu kadar mertçe, erkekçe söylüyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1611281491434278913

AKŞENER: İMAMOĞLU’NU VERİRSEK YUH OLSUN BİZE

Akşener de konuşması sırasında İmamoğlu ile ilgili tavırlarının net olduğuna dair mesaj verdi. "Buradaki duruşumuza göre bir yolculuk başlayacak" diyen İYİ Parti lideri, "Eğer biz İmamoğlu'nu verirsek eğer biz bu haksız hukuksuz kararla mücadele etmezsek yuh olsun bize" ifadelerini kullandı. Yeni metro hattı ile Dudullu-Bostancı arasında 20 dakikada seyahat edilebilecek.

https://twitter.com/meral_aksener/status/1611289154691936262

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...