Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu yerel seçim için startı verdi! İlk durağın şifresi: 61...Adayı da açıklayacak

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
04 Ağustos 2023 15:50 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 16:01
Kılıçdaroğlu yerel seçim için startı verdi! İlk durağın şifresi: 61...Adayı da açıklayacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmalarına yarın itibarıyla başlıyor. Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün duyurduğu ilk durak ise, CHP'nin sadece 61 oy aldığı yere olacak.

Son seçimlerde umduğunu bulamayarak büyük bir yıkım yaşayan CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ bu sefer yerel seçimler için kolları sıvadı. Parti içindeki 'değişim' ve 'istifa' çağrılarına kulaklarını tıkayan Kılıçdaroğlu, partide 'evladım' dediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ve yakın adamlarından Özgür Özel'in başkaldırısıyla karşılaştı. Parti içinde hareketli günler yaşanırken Kılıçdaroğlu yerel seçim​ çalışmalarına kendisine tam destek veren Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile başlayacak.

61 OY ALDIĞI İLÇEDEN BAŞLAYACAK

Çalışmalara Mustafa Sarıgül'ün milletvekili olduğu Erzincan'dan başlayacak olan Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı, son yerel seçimde CHP'nin 61 oy aldığı Tercan ilçesi olacak.

Kılıçdaroğlu yerel seçim için startı verdi! İlk durağın şifresi: 61...Adayı da açıklayacak

EV SAHİBİ SARIGÜL DUYURDU

CHP liderinin Erzurum'a gideceği haberini ise renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sarıgül duyurdu. Sarıgül sosyal medya paylaşımında "İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu'nu CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında ziyaret ettim. Can Erzincan'ı konuştuk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Ağustos'ta gerçekleşecek Erzincanziyaretini ve Türkiye'nin sorunlarını değerlendirdiğimiz çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik." dedi.

İşte Sarıgül'ün o paylaşımı;

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1687408233202249729

ADAYI AÇIKLAYACAK

Oda TV'nin haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan ziyaretinde 31 Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimlerdeki Tercan Belediye Başkan adayını da açıklayacağı iddia ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...