Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına AK Parti'den ilk yorum: SP için tarihi utançtır

06 Mart 2023 22:58 - Güncelleme : 06 Mart 2023 23:34
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına AK Parti'den ilk yorum: SP için tarihi utançtır

Son dakika haberi: AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusundan açıklamalarda bulundu. Turan, "CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener​, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun adaylığını kabul etmeyip, Yavaş ve İmamoğlu ısrarının dikkate alınmaması üzerine rest çekip ayrıldığı 6'lı masadaki kriz son buldu. Akşener'in sert sözler eleştirdiği Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak önermesinin ardından yapılan toplantı 4 saatten fazla sürdü. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu'nun adaylığını Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu​ partisinin genel merkezinin önünde duyurdu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir ifade açıklama yaptı. Turan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"EN İYİ HAKEM MİLETTİR"

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir. Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır. Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak"

https://twitter.com/turanbulent/status/1632802216372215809                    

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dadaş 7 Mart 2023 08:56

Bir Müslüman olararak temele hakkımı helal etmiyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...