Tgrt Haber

Memleket Partisi kurucusu Ümit Özat Muharrem İnce'ye isyan etti: Hayal kırıklığı

22 Mart 2023 18:39 - Güncelleme : 22 Mart 2023 19:11

Memleket Partisi'nin kurucularından olan spor yorumcusu ve eski futbolcu Ümit Özat, partililerin olduğu Whatsapp grubunda, Muharrem İnce'nin Alevilerle ilgili sarf ettiği sözler üzerine gruptan ayrıldığını açıkladı. "Muharrem İnce hayal kırıklığıdır" diyen Özat, İnce'nin o sözleri daha sonra sildiğini söyledi.

Memleket Partisi​ Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce​, dün akşam Habertürk canlı yayınında gündeme ilişkin soruları cevaplarken 14 Mayıs'taki seçimlerle ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. 

Canlı yayın esnasında partinin kurucu kadrosunda yer alan teknik direktör ve spor yorumcusu Ümit Özat, İnce hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Muharrem İnce'nin dürüst bir siyasetçi olmadığını söyleyen Özat, Alevilere hitaben İnce'nin sarf ettiği sözler üzerine partililerin olduğu WhatsApp grubundan ayrıldığını ifade etti. 

"İNCE HAYAL KIRIKLIĞIDIR"

"Yanlış yerde olduğumu farkettim" diyen Ümit Özat, "Yayına girmeden önce Habertürk'te Muharrem İnce'yi izliyordum. Muharrem İnce’nin iyi bir siyasetçi olduğuna inanıyorum ama dürüst olduğuna inanmıyorum. Memleket Partisi’nin Kurucular Kurulu'ndaydım.

Bir akşam bu kurulun WhatsApp grubumuzda Muharrem İnce’nin Alevilere hitaben söylemiş olduğu talihsiz bir lafı görünce yanlış yerde olduğumu fark ettim. Gruptan çıktım. (Daha sonra utanıp bunu silmiş) Ertesi gün İçişleri Bakanlığına gidecektim, bir bahane bulup gitmedim.

Yani diyeceğim tek şey şu Muharrem İnce hayal kırıklığıdır" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/UmitOzatOnline/status/1638270024245825538

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...