Tgrt Haber

Meral Akşener seçim startını verdi! İlk videosunda dikkat çeken ‘İmamoğlu’ detayı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
16 Ocak 2023 08:02 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 08:08
Meral Akşener seçim startını verdi! İlk videosunda dikkat çeken ‘İmamoğlu’ detayı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Seçim startını veren Akşener, partisinin iletişim kampanyasının ilk videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Yayınlanan videoda İBB Başkanı İmamoğlu hakkında hapis cezasının geniş yer bulması dikkatlerden kaçmadı. 

Türkiyeseçim​ atmosferine girdi. Haziran ayında yapılması planlanan ancak o dönemdeki sınav ve tatil takvimi nedeniyle seçimlerin öne alınabileceği ifade edildi. Cumhur İttifakı yaptıkları açıklama ile seçimlere hazır olduklarını ifade ederek bu iddiaların gerçekliğini bir nebze olsun doğruladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine AK Parti kurmayları tarihler üzerinde çalışmaya başladı.

MERAL AKŞENER​ SEÇİM STARTINI VERDİ

Tüm bunlar sürerken partiler de seçim startını verdi. Bunlardan biri de İYİ Parti​. Meral Akşener partisinin seçim kampanyasını resmen başlattı. ‘Devlete Millet Yakışır’ adı verdiği kampanya Türkiye genelinde billboardlara asılırken İstanbul’da ise Akşener’in İBB BaşkanıEkrem İmamoğlu'nun Saraçhane mitingindeki birlikte yer aldığı fotoğraflar kullanıldı.

KAMPANYANIN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Akşener, kampanyanın videosunu sosyal medya hesabından "20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz! Çünkü DevleteAdaletYakışır!" notuyla paylaştı. Videoda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasına geniş ayırıldı.

https://twitter.com/meral_aksener/status/1614661215246249985

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...