Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Meral Akşener duyurdu: Sinan Ateş’in ailesinin özel bir talebi oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Ocak 2023 11:14 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 11:27

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in ailesine taziyelerini ileten Akşener ayrıca Ateş ailesinin kendisinden istediği özel talebi kamuoyu ile paylaştı.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Sinan Ateş​ dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Söz konusu cinayetle ilgili 3 kişi tutuklanırken cinayetin ardından sır perdesinin aralanması için çalışmalar sürüyor. Siyasi liderlerden cinayete tepki gelirken acılı aileye ise taziye mesajları iletilmeye devam ediyor.

AKŞENER’DEN SİNAN ATEŞ İÇİN TAZİYE AÇIKLAMASI

İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​ partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündem ilişkin açıklamalarda bulundu.  Ankara’da Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınayan ve Ateş ailesine taziye dileklerini ileten İYİ Parti lideri “Güvenlik güçlerimizin, bu önemli olayın acilen aydınlatılması için, ellerinden geleni yapacağına inanıyorum” dedi.

ATEŞ AİLESİNDEN ÖZEL TALEP

Ateş ailesinin kendisinden özel bir talebi olduğunu belirten Akşener, söz konusu isteği kamuoyu ile paylaştı.

Meral Akşener konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Ailesinin bir özel talebi oldu. Soru önergesi, araştırma önergesi yapılmamasına dair Ayşe Ateş üzerinden bir talebi oldu. Bütün herkese duyurmakla mükellefim bunu. Allah yeniden hepsine sabır versin.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...