Tgrt Haber

Meral Akşener yine Kılıçdaroğlu'na yüklendi! 'Reddediyoruz, reddediyoruz, reddediyoruz...'

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı, TGRT Haber
04 Ekim 2023 15:04 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 15:25
Meral Akşener yine Kılıçdaroğlu'na yüklendi! 'Reddediyoruz, reddediyoruz, reddediyoruz...'

İYİ parti lideri Akşener, okları bir kere daha Kılıçdaroğlu'na çevirerek, ittifak kapılarını kapattı. Akşener, "Çıkarcı siyaseti reddediyoruz. Basiretsiz siyaseti reddediyoruz. Pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz." ifadelerini kullandı.

Mayıs seçimlerinden uzun süre sonra sessizliğini bozan, İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​, her kürsüde CHP​ lideri Kılıçdaroğlu​'na sert sözlerle yüklenmeye devam ediyor. Bugün TBMM'deki grup toplantısında da, isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi. 

Akşener toplantıda şu ifadeleri kullandı:

"İTTİFAK SİYASETİNİ REDDEDİYORUZ"

"Herkesin, kendi iktidar sahasında, halinden gayet de memnun olduğu, statüko siyasetini reddediyoruz. Ceketlerin, kola kutularının, millete seçenek olarak sunulduğu, dayatma siyasetini reddediyoruz. Her türlü öfkeyi, kini, kutuplaşmayı besleyen, popülist siyaseti reddediyoruz. Toplum vicdanının yaralarını, merhem elindeyken, kaşıyıp kanatmayı seçen, çıkarcı siyaseti reddediyoruz. Her daim siyaset esnafının kazanıp, milletin kaybettiği, basiretsiz siyaseti, reddediyoruz. Ez cümle milletten değil, pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz."

Meral Akşener yine Kılıçdaroğlu'na yüklendi! 'Reddediyoruz, reddediyoruz, reddediyoruz...'

"81 İLDE ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ"

Yerel seçime tek gireceklerini tekrarlayan Meral Akşener, "Önümüzdeki seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız." dedi.

İZMİR'İ AÇIKLADI İSTANBUL VE ANKARA BEKLETİLİYOR

Partisinin İzmir adayını Ümit Özlale olarak açıklayan Akşener, İstanbul ve Ankara'yı sona bıraktı. İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kimler olacağı merak ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...