Tgrt Haber

MHP’li başkan adayından yerel seçim mesajı: Yaşanılabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Mart 2024 10:05 - Güncelleme : 06 Mart 2024 10:12
MHP’li başkan adayından yerel seçim mesajı: Yaşanılabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor

İstanbul’daki hemşerileriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı'nın Malatya​'nın Hekimhan ilçesinden aday gösterdiği Memet Tabaroğulları, İstanbul​'da yaşayan hemşehrileriyle buluştu. İstanbul’da Pendik Malatyalılar Derneği üyeleri ile bir araya gelen Tabaroğulları, daha sonrasında yaptığı konuşmada yerel seçimlere ilişkim önemli mesajlar verdi. 

Tabaroğulları şu ifadeleri kullandı:

“31 mart yerel seçimlerini gurbetteki hemşehrilerimiz de yakından takip ediyor. Hekimhanlılar, ilçelerinin geri kalmasından ve gelişememesinden yana sitemli. Hekimhan’nın hak ettiği gelişmişlik düzeyine yükselmesini istiyorlar. Onlarla projelerimizi paylaştık. Görüyoruz ki Hekimhanlılar değişimi arzuluyor. Biz inanıyoruz ki Hekimhan tercihini yapacak ve Hekimhan 31 mart sonrası hızlı adımlarla yeni bir yaşama doğru ilerleyecek. Yaşanabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor"

PROJELERİNİ VE HEDEFLERİNİ ANLATTI

Daha sonrasında da başkan adayı Tabaroğulları, İstanbul’da yaptığı toplantılar da Hekimhan’lı hemşehrileri ile sohbet etti ve 31 mart sonrası hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...