Tgrt Haber

MHP'li Feti Yıldız'dan CHP'ye Can Atalay tepkisi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ağustos 2024 19:39 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 19:46
MHP'li Feti Yıldız'dan CHP'ye Can Atalay tepkisi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Can Atalay için TBMM'yi 10 Eylül’de olağanüstü toplantıya çağırdıkları açıklarken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan bu talebe tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldız, "Hukuk devletinde hiç kimse kendi davasının yargıcı olamaz" dedi. 

Geçtiğimiz cuma günü Gezi Parkı davasından hapis yatan ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay​ için Meclis toplanırken kavgalar ve istenmeyen görüntüler yaşanmıştı. CHP​ tekrardan TBMM​'yi 10 Eylül’de olağanüstü toplantıya çağırdı. CHP'nin bu talebine İYİ Parti​'den veto geleceği öne sürülürken bir tepki de MHP​'den geldi.

"KİMSE KENDİ DAVASININ YARGICI OLAMAZ" 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Feti Yıldız, "Ağzı kafasından bir karış yukarıda olanların kulağına küpe olsun. Hukuk devletinde hiç kimse kendi davasının yargıcı olamaz" dedi.

MHP'li Feti Yıldız'dan CHP'ye Can Atalay tepkisi - 1. Resim

CHP'nin yeni talebine kızan Yıldız, "CHP, 10 Eylül’de Gazi Meclisi Can Atalay konusunda yeniden olağanüstü toplantıya çağıracakmış.

Anayasa 93. maddesini, içtüzük 7. maddedeki amacı, dokunulmazlığın istisnasını, parlamento hukukunu, AYM ve Yargıtay’ın görevi ve yetkilerini, kesin hükmü bu arkadaşlara anlatmanın zaman kaybı olduğu görülüyor.

"AĞZI KAFASINDAN BİR KARIŞ YURKARIDA OLANLAR..."

Ağzı kafasından bir karış yukarıda olanların kulağına küpe olsun.

Hukuk devletinde hiç kimse kendi davasının yargıcı olamaz" diye tepki gösterdi. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...