Tgrt Haber

Muhalefette 'ittifak' arayışı: Özgür Özel ile Muharrem İnce bir araya gelecek

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2024 15:43 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 15:52

31 Mart yerel seçimlerinde başta İstanbul ve Ankara'yı yeniden kazanma planları yapan CHP'de ittifak temasları hız kazandı. Bu kapsamda Ankara'da gerçekleşecek görüşmede CHP lideri Özgür Özel ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bir araya geleceği öğrenildi.

Yerel seçimlere 3 aydan az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde ittifak arayışları devam ediyor. Genel Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra İYİ Parti​'nin kapısını çalan ancak yeni bir ittifak teklifine karşı Meral Akşener​'den ret cevabı alan Özgür Özel, yarın dikkat çeken bir görüşme yapacak.

GÜNDEM YEREL SEÇİMDE İŞ BİRLİĞİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yarın saat 10.00'da CHP​ Genel Merkezi'ne giderek Özgür Özel ile bir araya gelecek. 

Nezaket ziyareti olduğu belirtilen görüşmede 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler ve olası iş birliği senaryolarının ele alınması bekleniyor. Öte yandan görüşme talebinin Muharrem İnce’den geldiği belirtildi.

İMAMOĞLU'NA DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Öte yandan Muharrem İnce, aralık ayı başında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmüştü. İnce, görüşmede İmamoğlu'na İstanbul için destek vereceğini dile getirmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...