Tgrt Haber

CHP'den 'muhalif kanallara ödeme yapıldı' iddiasına yalanlama

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Temmuz 2023 10:08 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 10:17
CHP'den 'muhalif kanallara ödeme yapıldı' iddiasına yalanlama

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol'un bazı kanallara maddi destek sağlandığı iddiasını yalanladı.

CHP​ Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, seçim dönemi CHP'nin kendisine yakın bazı kanallara maddi destek sağladığını iddia etmişti. Erol'un bu iddiasına CHP Genel Merkezi'nden cevap gecikmedi. CHP sözcüsü Faik Öztrak, Erol'u bu iddialarını yalanladı. 

Öztrak, CHP MYK toplantısının arasında bir basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını cevapladı. Öztrak, yaptıkları tüm ödemelerin Sayıştay​ ve Anayasa Mahkemesi​ denetiminden geçtiğini belirterek böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

"REKLAM ÖDEMELERİ DIŞINDA HERHANGİ BİR ÖDEME YAPMADIK"

Öztrak, Sözcü TV'nin "Kimlere, ne kadar ödeme yapıldığını ifşa edin. Kamuoyu bilgilendirilsin" talebine şu şekilde cevap verdi:

"Bu konuda il başkanımızın söz konusu olan açıklamaları vardır. Partimizin yaptığı tüm ödemeler Sayıştay ve Anayasa Mahkemesi denetimine tabiidir. Bu konuda bugüne kadar hiçbir eleştiri olmamıştır. Sözcü TV'ye, diğer televizyon kanallarına yaptığımız seçim reklamları ödemeleri dışında herhangi bir ödeme yapmadık"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...