Tgrt Haber

Muharrem İnce Millet İttifakı'nın Ankara mitingine katılacak mı? İddialara cevap geldi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 08:53 - Güncelleme : 12 May 2023 12:52

Son dakika haberi: Seçimlere 3 gün kala adaylıktan çekilen Muharrem İnce’nin bugün Millet İttifakı’nın gerçekleştireceği Ankara mitingine katılacağı iddialarına cevap geldi. 

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 2 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullanacak. Kritik seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren adaylar miting programına devam ederken dün seçimlerin kaderini değiştirecek bir gelişme yaşandı. Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​ yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu. Hakkındaki kaset iddialarına ateş püsküren ve “FETÖ’cülerin iftiralarına maruz kaldım” diyen İnce’nin çekilmesinin ardından siyasiler peş peşe açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN AÇIK ÇAĞRI…

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1656640005098418178

MUHARREM İNCE MİTİNGE GELECEK Mİ?

İnce cephesinden Kılıçdaroğlu’nun çağrısına cevap gelmezken sosyal medyada ortaya atılan bir iddia çok konuşuldu. Muharrem İnce’nin bugün Millet İttifakı’nın gerçekleştireceği Ankara mitingine katılım sağlayacağı iddia edildi. Söz konusu iddialara ilişkin İsmail Saymaz’a yaptığı görüşmesi anlattı. Saymaz “Millet İttifakı'nın Ankara mitingine katılacağı iddiasını en yakınındaki isim aracılığıyla Muharrem İnce'ye sordum. İnce, şu cevabı iletti: Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok ama sosyal medyada paylaşılıyor” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...