Tgrt Haber

Murat Kurum, İstanbullulara seslendi: Metro gitmeyen ilçemiz kalmayacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 14:08 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 15:55

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, megakentin trafik çilesinin bitmesi için tüm olanakları seferber edeceklerinin bir kez daha altını çizdi. Kurum, İstanbul'da metronun gitmediği ilçe kalmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın katılımıyla Gayrettepe​ - KağıthaneMetro​ Hattı açıldı. Yeni hattın açılmasıyla birlikte metroyu kullanan vatandaşlar, Taksim’den İstanbul Havalimanı’na ulaşımı tam 41 dakikaya düşecek.

Metronun açılış töreninde yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millete karşı kibirli ve nobran davrananlar, siyasette kaybetmeye mahkumdur. 31 Mart akşamı inşallah bunları hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Açılış törenine katılan isimleden arasında AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum da vardı. Törende konuşan Kurum, İstanbulluların trafik çilesine değindi metro hatlarının ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Murat Kurum, İstanbullulara seslendi: Metro gitmeyen ilçemiz kalmayacak

"TRAFİK ÇİLESİ 10 YILIN SONUNDA BİTECEK"

İstanbul'da trafik çilesinin bir vatandaşın 3 buçuk yılını alıp götürdüğünü söyleyen Kurum, "Milletimiz bize 31 Mart sonrasına hazır olun diyor. Ekibimizle birlikte el ele vererek İstanbul’un 10 yıllık vizyonunu oraya koyduk. Canla başla çalışacağız. İlk beş yılın sonunda metro gitmeyen ilçemiz kalmayacak. İstanbul’un trafiğini büyük oranda iyileştireceğiz. 10 yılın sonunda trafik çilesi son bulacaktır" dedi.

Murat Kurum, İstanbullulara seslendi: Metro gitmeyen ilçemiz kalmayacak

"5 YILI HEP BİRLİKTE TELAFİ EDECEĞİZ"

İstanbul’un her alanda kayıp yaşadığı 5 yılı telafi edeceklerini aktaran Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul’un evladı olmaya yoldaşı olmaya talibim. Bundan önce nasıl depremlerde sahalarda gördüyseniz, 31 Mart akşamı da sahada olacağız. Milletimiz için çalışacağız, çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...