Tgrt Haber

Gözler Ata İttifakı'nda! Sinan Oğan ve Ümit Özdağ bir arada

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 May 2023 13:45 - Güncelleme : 20 May 2023 15:03
Gözler Ata İttifakı'nda! Sinan Oğan ve Ümit Özdağ bir arada

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ genel merkezde bir araya geldi. Merakla beklenilen görüşme, Özdağ'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf kareleriyle ortaya çıktı.

Türkiye, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanını belirlemek için ikinci kez sandık başına gidiyor. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan​ ile Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ arasında geçecek ikinci tur seçim yarışı öncesi gözler Ata İttifakı​'na çevrildi.

Dün, ittifakın bileşeni Zafer Partisi'nin genel başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde Kılıçdaroğlu'nu kabul etmişti. Saatler sonra ise ittifakın adayı Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'la Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya gelmişti.

İkinci turda hangi adaya destek verecekleri merak konusu olan ittifakın iki ismi, bugün genel merkezde bir araya geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Oğan'la görüşmesinin fotoğrafların paylaşıp "Sevgili Sinan Oğan ile gündemi değerlendiriyoruz" sözlerini kullandı.

İşte Özdağ'ın o paylaşımı: 

https://twitter.com/umitozdag/status/1659862600451084290

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...