Tgrt Haber

Rıza Akpolat kimdir? Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat aday mı? Nereli, kaç yaşında?

Editör: Şimal Güdüm / Kaynak: TGRT Haber
05 Ocak 2024 14:58 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 15:00
Rıza Akpolat kimdir? Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat aday mı? Nereli, kaç yaşında?

2019 yılında Beşiktaş Belediye Başkanı olarak seçilen Rıza Akpolat 2024 yerel seçimlerinde aday mı? 31 Mart 2024 seçimlerine kısa bir süre kala Rıza Akpolat kimdir? Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat aday mı? Nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte, hayatına dair soruların yanıtları...

Rıza Akpolat aday mı, sorusunun cevabı merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkmakta. Cumhuriyet Halk Partisiİstanbul​ Gençlik Kollarında yöneticilik, İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinden sonra İstanbul İl Başkan Vekilliği görevinde bulunan Rıza Akpolat kimdir? Beşiktaş​ Belediye Başkanı Rıza Akpolat aday mı? Nereli, kaç yaşında?

RIZA AKPOLAT KİMDİR?

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nde başlayan Akpolat, lisans eğitimini tamamlayarak siyasete olan ilgisini genç yaşta gösterdi.

2006-2008 yılları arasında Bahçelievler Gençlik Kolu Yöneticiliği ile siyasi arenada adını duyuran Rıza Akpolat, 2009-2011 yılları arasında Bahçelievler İlçe Yöneticiliği ve Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri üstlendi. 2011-2015 yılları arasında Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Akpolat, partisinin ilçedeki etkinliğini artırmak adına çalışmalara liderlik etti.

Siyasi kariyerindeki önemli adımlarından biri, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili adayı olmasıydı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP​'den İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi Belediye Başkanı oldu. 2024 yerel seçimlerinde Beşiktaş Belediye Başkanı aday adayı olarak karşımıza çıkmakta.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...