Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'ün 'İmamoğlu' sorusuna verdiği cevap gündem oldu!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2023 00:28 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 00:29

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı bir YouTube canlı yayınında 'İmamoğlu-Kılıçdaroğlu' gerilimi ile ilgili soruya verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu'nun 'değişim' çağrısını değerlendiren Sarıgül, İmamoğlu ile yaptığı görüşmeyi aktarırken, "Ekrem Bey'den Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini istedim" deyince sunucu şaştı kaldı.

CHP​ Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​, katıldığı bir YouTube canlı yayınında 'İmamoğlu-Kılıçdaroğlu' gerilimi ile ilgili soruya verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu ile yaptığı görüşmeyi aktaran Sarıgül, "Ekrem Bey'den Tarkan​'ı Erzincan'a getirmesini istedim" diyince sunucunun şaşkınlığı yüzünden okundu. 

Türkiye seçim gündemini geride bırakırken gözler seçimden mağlubiyetle ayrılan muhalefet cephesine çevrildi. CHP'de İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' çağrısı parti tabanında da yayılırken Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün konu hakkında yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. 

"EKREM BEY'DEN TARKAN'I GETİRMESİNİ İSTEDİM"  

Gazeteci Hilal Köylü'nün, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu yarın Ankara'da görüşme gerçekleştireceğini hatırlatarak Sarıgül'e yönelttiği soruya Sarıgül, "Ekrem Bey'den Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini istedim. O da dedi ki 'Tarkan'ı 29 Ekim'de İstanbul'da çıkarmak istiyorum' dedi. Tarkan'ın ilk olarak can şehir Erzincan'a gelmesi lazım" dedi. Sunucunun şaşkınlı ise yüzünden okundu.  

"İNSANLARIN BİRBİRİNE GÜVMESİ LAZIM"  

Sarıgül, daha sonra yaptığı değerlendirmede ise, "Şu ortamda belediye seçimlerine 8 ay gibi bir süre. Parti gruplarında parti içerisinde dayanışma içinde olmak lazım. İnsanların birbirine güvenmesi lazım desteklemesi lazım. Parti içindeki meseleleri parti menfaatlerinin çok çok üzerinde tutmak lazım" ifadelerini kullandı.   

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...