Tgrt Haber

Sinan Aygün iddialarına İYİ Parti'den cevap: Çalışmalarımız devam ediyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2023 13:59 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 14:02
Sinan Aygün iddialarına İYİ Parti'den cevap: Çalışmalarımız devam ediyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, dün Akşener'in eski CHP Milletvekili Sinan Aygün ile görüşmesine ilişkin iddialara cevap verdi. ABB için ortaya atılan adaylık ile ilgili iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyen Zorlu, "Ankara ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Yerel seçim için çalışmalara start veren partiler, yoğun bir dönem geçiriyor. Parti tabanına kulak verip seçime 81 il genelinde kendi adaylarıyla katılma kararı alan İYİ Parti​ lideri Meral Akşener​, geçtiğimiz günlerde eski CHP Milletvekili Sinan Aygün ile bulmuştu.

Akşener ve Aygün arasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından bazı iddialar ortaya atıldı. Aygün'e ABB​ başkanlığı için adaylık teklifi götürüldüğü iddia edildi. Bu iddialara İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu​'dan cevap gecikmedi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Zorlu, Meral Akşener'in eski CHP Milletvekili Sinan Aygün ile görüşmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"İDDİALAR TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR"

Zorlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Böylesine bir vahşet yaşanırken ülkemizin bütün gündeminin bununla meşgul olup, buna odaklanmamız gerekirken, nezaket çerçevesinde geçmiş bir yemeğin böyle bir konu haline getirilmesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. Doğrusu sadece şunu ifade edebilirim; ortaya atılan adaylık ile ilgili iddialar tamamen gerçek dışıdır, altını çizmek isterim. Ankara ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde olgunlaştığı zaman paylaşacağız" 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...