Tgrt Haber

Son dakika! AK Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Bilgisizliğini bir kez daha gösterdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 13:20 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 13:44
Son dakika! AK Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Bilgisizliğini bir kez daha gösterdi

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun G20 üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun G20​ üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ı hedef alan 'Küresel güçlere boyun eğdi" sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, tepki gösterdi. 

CHP liderinin Kılıçdaroğlu'nun cehalet dolu ifadeler kullandığını belirten Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu hayatında hiçbir uluslararası müzakereye liderlik etmiş değildir, G20’yi değerlendirebilmesi için katetmesi gereken çok mesafe vardır" dedi. 

"MASA DENİLİNCE SADECE 7'Lİ MASADAN ANLIYAN BİRİSİ"

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'Türkiye'siz masa kuruldu' sözlerine ise Altılı Masa göndermesinde bulundu. Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’siz masa kurulduğunu” söylemesi ise masa denilince sadece 7’li masayı anlayan birisi için büyük bir iddiadır" ifadelerini kullandı. 

Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sn Kemal Kılıçdaroğlu yine cehalet dolu cümlelerle Sn Cumhurbaşkanımıza saldırmış. Her zaman olduğu gibi eline tutuşturulan bir metni yayınlayarak G20 Zirvesi hakkında açıklamalarda bulunmuş. Hiç anlamadığı konularda yaptığı açıklamalarına bir yenisini eklemiş. Öncelikle Sn Kılıçdaroğlu, hayatında Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak adına bugüne dek hiçbir uluslararası müzakereye liderlik etmiş değildir"

https://twitter.com/omerrcelik/status/1702251298148507891

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...