Tgrt Haber

Son dakika! Beştepe'de Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 13:40 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 16:27
Son dakika! Beştepe'de Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde MHP lideri Devlet Bahçeli’yi kabul etti. İki liderin görüşmede, gündemdeki konuların yanı sıra 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim çalışmalarının da ele alındığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi​'nde yeni bir Cumhur zirvesi gerçekleşti... Cumhurbaşkanı Erdoğan​, MHP lideri Devlet Bahçeli​'yi saat 14.00'te kabul etti. İki liderin görüşmesinde, başta ekonomi​ olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı.

Ekonomi dışında Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde, Azerbaycan'ın 23 saatte dize getirdiği ve Ermeni çetelerinin geri çekilmek zorunda kaldığı Karabağ​'daki son gelişmeler, yaklaşan yerel seçimler ile emekliye maaş düzenlemesi gibi konuları da ele aldığı tahmin ediliyor.

https://twitter.com/iletisim/status/1706994336557093273

EMEKLİLERE ZAM GÜNDEMİ

Öte yandan dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine toplantısında, beklenilenin aksine emekli aylıklarına yönelik düzenlemeler konuşulmamıştı. Erdoğan, Kabine ardından yaptığı açıklamasında da emekli aylıklarına yapılacak zam düzenlemesine değinmemişti.

BAHÇELİ: ZAM YETERLİ DEĞİL

Bahçeli, geçen temmuz ayında yaptığı açıklamasında emekli aylıklarına yapılan yüzde 25'lik zammı yeterli bulmadıklarını belirterek, "MHP olarak teklifimiz şudur. İlk olarak, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılmasıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...