Tgrt Haber

Son dakika! CHP ile ittifakı savunan İbrahim Özkan İYİ Parti'den istifa etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 16:12 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 16:22
Son dakika! CHP ile ittifakı savunan İbrahim Özkan İYİ Parti'den istifa etti

Son dakika haberi: İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Özkan'ın CHP ile ittifakı savunduğu gerekçesiyle İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından istifası istenmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi​ (İBB) İYİ Parti​ Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, "Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir" diyerek yerel seçimlerde CHP ile iş birliğini savunmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, parti kararına karşı çıkan İbrahim Özkan'ın istifasını istedi. Akşener'in talimatı sonrası kararını açıklayan Özkan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Genel Başkan Meral Akşenerin talebi doğrultusunda artık 'Hür ve Müstakilim' İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa​ ediyorum."

https://twitter.com/ibrahim_ozkan61/status/1734554967644520739

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...