Tgrt Haber

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Bangladeş lideri ile görüştü! Sel felaketinde ülkeye destek mesajı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 18:02 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 18:23
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Bangladeş lideri ile görüştü! Sel felaketinde ülkeye destek mesajı 

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş Halk Cumhuriyeti Geçici Hükümet Başdanışmanı Muhammed Yunus ile telefon görüşmesi yaptı. Bangladeş’te gerçekleşen sel felaketi görüşmede ele alınırken Erdoğan'dan büyük afet yaşayan ülkeye destek mesajı geldi. 

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanBangladeş​ Halk Cumhuriyeti Geçici Hükümet Başdanışmanı Muhammed Yunus ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede büyük sel felaketi​ yaşayan ülkeye destek mesajı verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin felaketle mücadelede ve yaraların sarılmasında Bangladeş vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti. 

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Bangladeş lideri ile görüştü! Sel felaketinde ülkeye destek mesajı  - 1. Resim

SEÇİMLER İÇİN 'HAYIRLI OLSUN' TEMENNİSİ 

Cumhurbaşkanı Türkiye ve Bangladeş’in iş birliğini her alanda geliştirmeye devam ettiğini söylerken geçici hükümet tarafından düzenlenecek seçimlerin Bangladeş halkı için hayırlara vesile olması temennisini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Muhammed Yunus’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...