Tgrt Haber

YRP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Tuncay Özkan'a tepki

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2024 17:38 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 17:39
YRP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Tuncay Özkan'a tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal ifadeler kullanan CHP'li Milletvekili Tuncay Özkan'a tepki gelmeye devam ediyor. YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Özkan'ın skandal sözlerini kınayan bir açıklama yaptı.

CHP​ İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan​ hakkında ağır hakaret​ içeren bir ifade kullanmıştı. Özkan'ın bu açıklamalarına peş peşe tepkiler gelmişti. YRP​'den de Özkan'a bir kınama geldi. 

"BU HAKARETİ KINIYORUZ, AYIPLIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik CHP Milletvekili tarafından yapılmış olan hakareti kesinlikle tasvip etmediklerini belirten Kılıç, "Apaçık bir hakarettir. Mahiyeti de bellidir. Siyasete zerafet ve nezaket söylemini kazandırmayı hedefleyen bir siyasi partidir, Yeniden Refah Partisi. Başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan olmak üzere Cumhurbaşkanına yönelik olarak yapılmış olan bu hakareti kınıyoruz, ayıplıyoruz" dedi.

YRP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Tuncay Özkan'a tepki: - 1. Resim

"KONUŞURKEN AĞZINDAN ÇIKANI..."

Hiç kimsenin bir diğer siyasi partiye, o camianın başkanına ya da devlet başkanına benzer ifadelerle hakaret yaklaşımlar geliştirmeye hakkı olmadığının altını çizen Kılıç, "Herkesin konuşurken ağzından çıkanı, kulağının duyması mecburiyeti vardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...