Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi' daveti: 'Dayanışmamızı dünyaya göstereceğiz

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2023 22:07 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 22:34
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi' daveti: 'Dayanışmamızı dünyaya göstereceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm vatandaşları yarın yapılacak olan Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

AK Parti, İsrail'in Gazze​'deki saldırılarına dikkat çekmek ve Filistin​ halkına destek amacıyla 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları yarın Atatürk Havalimanı'nda yapılacak olan Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

'DAYANIŞMAMIZI TÜM DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz #BüyükFilistinMitingi’ne davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

ULAŞIM ÜCRETSİZ!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak "Büyük Filistin Mitingi" nedeniyle Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

Ankara’da Başkentray ve İzmir’de de İZBAN banliyö tren seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek.

 MİTİNG PROGRAMI BELLİ OLDU

AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 'Büyük İstanbul Mitingi' ile ilgili son hazırlıklar yapıldı.

'Büyük Filistin Mitingi' milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise mitinge ilişkin bilgilere yer verildi:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek mitinge; Dünyaca ünlü sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu mitingde sahne alacak. Sanatçılar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda etkin isimler yer alacak.

Mitinge yerli ve yabancı medya kuruluşlarının ise ilgisi büyük. Türkiye'nin yanı sıra dünya genelinde ulusal ve uluslararası yayın yapan medya kuruluşları mitingi takip etmek için akreditasyon yaptırdı."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...