Tgrt Haber

Son dakika | İYİ Parti'de deprem! İzmir vekili Ümit Özlale istifa etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
12 Eylül 2024 16:44 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 17:01
Son dakika | İYİ Parti'de deprem! İzmir vekili Ümit Özlale istifa etti

Son dakika haberi: İYİ Parti'de bir istifa depremi daha yaşandı. İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale istifa ettiğini duyurdu. Özlale'nin istifasıyla birlikte İYİ Parti'nin Meclis'teki koltuk sayısı 30'a düştü.

Seçimin ardından İYİ Parti​'de başlayan yaprak dökümü devam ediyor. Müsavat Dervişoğlu​ liderliğindeki İYİ Parti'de bir üst düzey istifa​ depremi daha yaşandı. İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, sosyal medya​ hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ümit Özlale sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün itibarıyla partimdeki görevlerimden ve partimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum"


İSTİFA ETMİŞ, DERVİŞOĞLU SEÇİLİNCE GERİ DÖNMÜŞTÜ

Özlale, 8 Nisan 2024'te sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İYİ Parti'den ayrıldığını açıklamıştı. Özlale, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavvat Dervişoğlu seçilince GİK üyesi olarak partiye geri dönmüştü. 

Son dakika | İYİ Parti'de deprem! İzmir vekili Ümit Özlale istifa etti - 1. Resim


MECLİS'TE KOLTUK SAYISI 30'A DÜŞTÜ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İYİ Parti​'den yine bir istifa haber gelmişti. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Bu istifayla birlikte İYİ Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 31'e düşerken Ümit Özlale'nin istifasıyla bu sayı 30'a düştü.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe12 Eylül 2024 18:38

Bu partide neler oluyor sürekli istifa ediyorlar, biraz karışıklık var gibi geliyor

Sonraki Haber Yükleniyor...