Tgrt Haber

Bahçeli: Anadolu'nun yiğidi Erdoğan'ı Batı'ya yedirmeyiz

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
21 May 2023 15:28 - Güncelleme : 21 May 2023 15:59
Bahçeli: Anadolu'nun yiğidi Erdoğan'ı Batı'ya yedirmeyiz

Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, Hatay'ın Antakya ilçesindeki konteyner kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzedelere hitap etti. Bahçeli, seçim sürecinde Batı medyasındaki Erdoğan karşıtı haberlere tepki gösterdi: Batı basını ne yazarsa yazsın. Anadolu'nun yiğidi Erdoğan'ı ABD'ye Avrupa'ya ezdirmeyiz.

MHP lideri Devlet Bahçeli​, Hatay​'ın Antakya​ ilçesindeki konteyner kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzedelere hitap etti.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Bazı kimseler felaketten siyasi rant üretmeye çalıştı. Aziz Hataylılar, eğer ülke geçmişte olduğu gibi çok partili koalisyonlarla yönetilmiş olsaydı, böyle bir büyük felaketin altından kalkmak mümkün değildi. 

"PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞ FELAKETTİR"

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş rejimi değiştirmek anlamı taşımaz. Onun için parlamenter sisteme tekrar dönüş memleketi felakete sürükleyiştir. Bunu söyleyenler rejimi tekrar eski yere götürmeye çalışan parlamenter sistemin uşakları olmuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5 yıla yakın bir süredir her türlü fedakarlığı yaparken Türkiye'yi de geleceğe hazırlayan bir sistem olmuştur. Aziz Hataylılar hayırlı bir adım attınız. Yeni bir Türkiye dediniz. Batı basını ne yazarsa yazsın. Anadolu'nun yiğidi Erdoğan'ı ABD'ye Avrupa'ya ezdirmeyiz."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...