Tgrt Haber

Murat Kurum, 'davet' polemiği yaşadığı İmamoğlu'na yüklendi: Fetret devri son bulacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 15:19 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 16:08
Murat Kurum, 'davet' polemiği yaşadığı İmamoğlu'na yüklendi: Fetret devri son bulacak

Son dakika haberi... Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, 'davet' polemiği yaşadığı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Kurum, İstanbul'da son 5 yıldır yaşanan 'fetret devrinin' son bulacağını söyledi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kalan partilerin belirledikleri adaylar mitinglerine hız kazandırdı. Aday gösterildikleri illerde sokak sokak gezen adaylar vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntıları dinliyor; o isimlerden biri de Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum...  

İstanbul'da yapımı tamamlanan Sirkeci-Kazlıçeşme Metro Hattı'nın açılış töreninin ardından Büyükçekmece'ye giden Kurum, burada vatandaşlara seslendi. Yerel seçimlere ilişkin kritik açıklamalarda bulunan Kurum, son birkaç gündür 'davet' polemiği yaşadığı mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

İstanbul'a son 5 yıldır hiçbir hizmetin yapılmadığını altını çizen Kurum, seçimde görevi kendisi devraldığında İstanbul'u fetret devrinden kurtaracağını söyledi. 

İMAMOĞLU TÖRENE KATILMADI

Öte yandan Murat Kurum’la arasındaki ‘davet’ polemiğinin ardından tavrı merak edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açılış törenine katılmadı.

Murat Kurum, 'davet' polemiği yaşadığı İmamoğlu'na yüklendi: Fetret devri son bulacak - 1. Resim

ERDOĞAN DA İMAMOĞLU'NA TEPKİ GÖSTERDİ

Ayrıca yeni metro hattının açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan da İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. İstanbul'da geçen 5 yılın boşa gittiğini söyleyen Erdoğan, CHP yönetiminin İstanbul'a hizmet gibi bir derdinin olmadığını aktardı. Erdoğan, "Bu şahıs (İmamoğlu) bir yanlışlıkla bu görevi aldı. İstanbul yeniden çöp, çamur, çukur oldu" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...