Tgrt Haber

TBMM’de kayıtlar devam ediyor: Milletvekilleri rozetini taktı

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 May 2023 17:20 - Güncelleme : 25 May 2023 11:17

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından TBMM'deki kayıt işlemleri devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu' ndan mazbatasını alan milletvekilleri Meclis'te kayıt işlemlerini yaptıktan sonra rozetini taktı.

14 Mayıs’ta yapılan 28’inci Dönem Milletvekili​ Genel Seçimi ardından mazbatasını alan milletvekilleri TBMM​'de kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor.

Daha önce TBMM Strateji Başkan Yardımcısı olarak görev yapan MHPKahramanmaraş​ milletvekili Zuhal Karakoç Dora,Cumhurbaşkanı seçimlerinin Cumhur ittifakı kazanmasıyla Meclis’te çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirterek, ‘’Hayırlı olsun, TBMM İdari Teşkilatı’nda Strateji Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Benim için sadece oda değiştirmek oldu.’’ İfadelerine yer verdi.

''BU MECLİSİ TEMSİL EDECEĞİM''

MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık Çankırı’dan milletvekili seçildi. MHP Çankırı milletvekili Pelin Yılık, ‘’Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesiyle 1934 yılında Hatice Özgener ilk defa Çankırı’yı temsil ettiğini hatırlatarak, “Çok sevgili hemşerilerimi bu dönem Meclis’te temsil edeceğim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...