Tgrt Haber

Türk siyasetine yeni bir parti daha katıldı 

10 Temmuz 2023 18:19 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 18:31
Türk siyasetine yeni bir parti daha katıldı 

Her geçen gün yeni partiler siyaset sahnesinde kendine yer bulmaya çalışırken bir parti daha kurulduğunu açıkladı. Eski siyasetçilerin bir araya gelerek kurdukları partinin adı genel başkanı Teoman Mutlu olurken ismi ise 'Yerli ve Milli Parti' olacak.  

Türkiye siyasetinde 128 partinin bulunduğu sahneye yeni bir parti daha eklendi. Genel başkanlığını Teoman Mutlu'nun yapacağı partide eski siyasetçiler Uğur Aksöz, Sabri Erbakan, akademisyenler ve emekli generaller bulunuyor.  

LOGOSUNDA KELEBEK VAR! 

Resmi olarak kurulan 'Yerli ve Milli Parti'nin logosu, mavi kanatlı bir kelebek ve kelebeğin sırtında ise kırmızı renkli Türkiye haritası yer alıyor. 

Partinin kurucu üyelerinden Teoman Mutlu, geçtiğimiz günlerde Mustafa Sarıgül ile yaşadığı fikir ayrılığı sonrası Türkiye Değişim Partisi​'ndenistifa etmişti.  

https://twitter.com/TeomanMutlu/status/1677587170406588418

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...