Tgrt Haber

Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için mücadele ediyoruz! Küpçü: Biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız

14 Haziran 2023 16:57 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 17:32
Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için mücadele ediyoruz! Küpçü: Biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Küpçü, "Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı hep destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz’’ dedi.

Büyük Birlik PartisiKocaeli​ İl Başkanı Kaan Şengil, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Büyük Birlik Partisi’nde milletvekili birinci sıra adayı olan Şerafettin Akdemir; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek seçim sonrasında destek mesajı verdi. Küpçü ziyaretinde, "Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı hep destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

Sosyal medya hesabından ziyaret fotoğraf paylaşan BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, "Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret ettik. Keyifli, vatan dolu bir sohbet oldu. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" açıklamasında bulundu.

https://twitter.com/kupcumetehan/status/1668206208556191746

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...