Tgrt Haber

Mansur Yavaş olmazsa Muharrem İnce… Ümit Özdağ partisinin adayını açıkladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2023 14:00 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 14:05
Mansur Yavaş olmazsa Muharrem İnce… Ümit Özdağ partisinin adayını açıkladı

Yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine Memleket Partisi ile girmeye hazırlanan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 6’lı masanın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı aday olarak göstermemesi durumunda Muharrem İnce’yi aday göstereceklerini söyledi.

Türkiye​ 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraşmerkezli deprem​ felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor. 11 ili vuran depremler sonucunda binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken deprem bölgesindeki milyonlarca vatandaş evsiz kaldı. Tüm birimler deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürürken, bir diğer gündem maddesi de seçim süreci.

6’LI MASA ADAYINI 2 MART TARİHİNDE AÇIKLAYACAK

6'lı masa adaylık için kritik toplantı olarak 2 Mart tarihini işaret etti. Adaylık için ön plana çıkan isim Kemal Kılıçdaroğlu​ olurken, Mansur Yavaş​ da tekrar konuşulmaya başlandı. Muhalefetin bir diğer kanadında da seçimler için hazırlık sürüyor. Memleket Partisi'yle ittifak yapacaklarını açıklayan Zafer Partisi'nde cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki isim ön plana çıkıyor.

ÜMİT ÖZDAĞ: ADAYIMIZ MUHARREM İNCE

Zafer Partisini Genel Başkanı Ümit Özdağ bir gazeteciye yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylarının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olacağını söyledi.

“YAVAŞ OLURSA ADAY ÇIKARMAYIZ”

Özdağ bu açıklamalarına karşılık "Mansur Yavaş’ı aday göstermekten vazgeçtiniz mi" sorusuna, "Onu biz aday gösteremeyiz ama CHP Mansur beyi aday yaparsa biz aday çıkarmayız ve onu destekleriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...