Tgrt Haber

Ümit Özdağ Suriye’ye gidiyor! Ziyaretteki 4 kişilik heyetini belirledi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2023 06:04 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 06:04
Ümit Özdağ Suriye’ye gidiyor! Ziyaretteki 4 kişilik heyetini belirledi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir programda 4 kişilik bir heyetle Suriye’nin başkenti Şam’a gideceğini ifade etti. Gezide izlenimini anlatacağını söyleyen Özdağ söz konusu ziyaretin gayri resmi olacağını ifade etti. 

Türkiye’de seçim süreci geride kaldı. İlk turda ATA İttifakı’nı kurarak Sinan Oğan’ı aday gösteren ancak ikinci turda yapılan mutabakat metni ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı alan Zafer Partisiülke genelinde yüzde 2.2 oy aldı. Bu rakam ile birlikte Zafer Partisi hazineden gelir elde etmeyi kazanamadı.

SURİYE’YE GİDİYOR

Suriyeli mülteciler ve sığınmacılara yönelik çıkışları ile dikkat çeken ve sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Yerel seçimlerde adaylarını çıkaracağını söyleyen Özdağ ayrıca sürpriz bir duyuru ile Suriye’ye gideceğini ifade etti.

Cüneyt Özdemir Youtube Kanalı'nda yayınlanan Çözüm Önerisi programına konuk olan Ümit Özdağ, gazeteci Kenan Taş'ın sorularını cevapladı.4 kişilik heyetle Suriye’ye gideceğini söyleyen Özdağ şu ifadeleri kullandı;

4 kişilik bir heyetle birlikte Şam'a Lazkiye'ye gideceğiz. Bu gayri resmi bir ziyaret. Turistik ziyaret.

Ümit Özdağ Suriye’ye gidiyor! Ziyaretteki 4 kişilik heyetini belirledi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yaşar Terzi 21 Haziran 2023 08:07

Git kal oraya sen

Sonraki Haber Yükleniyor...