Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştiren Ümit Özdağ'dan yerel seçim mesajı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 18:36 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 18:36
Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştiren Ümit Özdağ'dan yerel seçim mesajı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından gözler 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. Parti liderleri istişareler yapamaya devam ederken Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler​ için partiler şimdiden hazırlıklara başladı. 9 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde partilerin nasıl bir ittifak formülüne gireceği merak konusu olurken dün Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Ümit Özdağ'dan dikkat çeken değerlendirme geldi. 

Sözcü TV'ye açıklamalarda bulunan Özdağ, yerel seçimlere sürpriz adaylarla gireceklerini söylerken bazı şehirlerde adayların belli olduğunu öne sürdü. 

"ŞAŞKINLIKTAN DÜŞMENİZİ İSTEMEM"

"Kamuoyunun bildiği isimler mi aday olacak?" sorusuna Özdağ, "Kamuoyunun çok yakından tanıdığı isimler bunlar. İsimleri söylersem şaşkınlıktan hemen koltuk ararsınız. Ben sizin yere düşmenizi istemem şaşkınlıktan. O yüzden isimler şu an açıklamayayım. Göreceksiniz güzel isimlerle seçimlerde yerimizi alacağız" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NU DÜN ZİYARET ETTİ 

Zafer Partisi​ lideri Ümit Özdağ, dün öğlen saatlerinde CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​ ile bir araya gelmişti. İki lider ikili görüşme sonrası basına açıklama yapmış ve "Türkiye'yi, seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel seçimleri değerlendirdik" ifadelerini kullanmıştı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...