Tgrt Haber

Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi! Yerel seçimde ittifak var mı?

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Haziran 2023 13:18 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 13:25
Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi! Yerel seçimde ittifak var mı?

Son dakika haberi: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Merkezi’ne gelerek Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İkili daha sonra kameraların karşısına geçerek seçim sürecini değerlendirdiklerini dile getirdi. 

Türkiye’de seçim süreci tamamlandı. Ancak muhalefette yaşanan yenilgi sonrası sular durulmuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik istifa çağrıları ve kurultayda “değişim” sloganları yükselirken ikinci turda CHP liderini destekleme kararı alan Zafer Partisi​ Genel Başkanı Ümit Özdağ dikkat çeken bir ziyarette bulundu.

SEÇİM SÜRECİ MASADA

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre 45 dakika basına kapalı süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.   
Seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'nun, Zafer Partisini iki kez ziyaret ettiğini ve önemli görüşmeler yaptıklarını hatırlatan Özdağ, şöyle konuştu:

"Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Kendisinden geçen hafta randevu rica ettim ve hem bu değerlendirmeyi yapmak hem de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Güzel ziyaret oldu, teşekkür ederim nazik daveti için. İçeriye girerken Sayın CHP Sözcüsü, 'Aman dikkat edin yerler kaygan burada.' dedi. Biz de gülümsedik ve sağlam bastığımızı söyledik, yukarıya çıktık."

YEREL SEÇİMLER DE GÜNDEMDE…

Kılıçdaroğlu da görüşmenin güzel geçtiğini belirterek, "Tabii iki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye​'nin sorunlarını, Orta Doğu'yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel yönetimleri, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik." dedi.

Bir gazetecinin, "Yerel yönetim seçimlerine dönük olarak birlikte işbirliği olacak mı?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Teşekkür ederim, sağ olun." karşılığını verdi.

Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi! Yerel seçimde ittifak var mı?

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...