Tgrt Haber

Kahve diyeti ile forma girin! 1 haftada 7 kilo verdiriyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 11:46 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 12:00
Kahve diyeti ile forma girin! 1 haftada 7 kilo verdiriyor

Kilo vermek için diyet listesi içinde sıkça yer verilen kahve, ölçülü kullanımda yağ yakma konusunda oldukça başarılı sonuçlar veriyor. 

Yaz aylarında kilo vermek​ için diyet​ listesi oluşturan birçok insan, kahve​ kullanımını da es geçmiyor.  Beslenme uzmanları, diyet yapanlara ara öğünlerde şekersiz ve kremasız kahve içilmesini öneriyor. Bu öneriye uyanlar ise sağlıklı beslendiği sürece kısa zamanda ödemden ve yağdan kurtuluyor.

Tgrthaber.com.tr'den Suat Vilgen'in derlediği habere göre, metabolizmayı hızlandırma konusunda oldukça iyi iş gören kahve türleri, şekersiz tüketildiklerinde kilo verme konusunda büyük destek olmakta. Diyet listelerine yeni eklenen Türk kahve diyeti son günlerde oldukça ilgi görüyor. Türk kahvesinin diyet sürecinde tüketimi, ödemden kurtulamayanlara ve bir türlü metabolizmasını hızlandıramayanlara yardım edecek. Kilo verdiren kahve diyeti sırrının biraz da kahvenin tok tutan etkisinde saklı olduğunu belirtmekte fayda var.

Kilo verme planı yapıyor ve eski kıyafetlerinizi rahatlıkla giymek istiyorsanız kahve diyeti sizin için de doğru tercih olabilir.

Kahve diyeti ile kilo vermek mümkün.

KAHVE DİYETİ NASIL YAPILIR?

  • Kahve diyeti bol sohbetli kahve saatlerine uygundur. Yalnız hatırlatmak gerekir ki bu diyeti yaparken kahvenin yanında ikram edilen lokum ve çikolataları kibarca reddetmeniz gerekiyor.
  • Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve ara öğünlerden oluşan kahve diyeti kronik hastalığı olanlar için uygun değildir. Eğer düzenli kullandığınız bir ilacınız varsa diyete başlamadan önce doktorunuza danışmalısınız.
  • Biraz düşük kalorili olan kahve diyeti emziren anneler ve gebelik döneminde olanlar için uygun değildir.
  • Kahve diyeti yapanların yorumu kahve içmenin yanında alınan kaloriye de dikkat edildiğinde daha iyi sonuç alındığı yönündedir. Bu diyeti bir nevi ufak fazlalıklardan arınma detoksu gibi düşünebilirsiniz.
  • Kahve diyetine başladığınız gün taze çekilmiş Türk kahvenizi temin edin ve güzel bir kavanoza ekleyin.
  • Taze kahvenin vücut için etkileri daha iyi hissedilmektedir. Özellikle de metabolizmayı hızlandırmak için bayat kahvelerden uzak durmalısınız.

Kaynak: Nefisyemektarifleri.com

Fotoğraflar: Freepik.com

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...