Tgrt Haber

Uzmanlar önerdi, iki hamlede mükemmel cilt mümkün

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: The Sun
03 May 2023 11:11 - Güncelleme : 03 May 2023 11:21
Uzmanlar önerdi, iki hamlede mükemmel cilt mümkün

Yazın yaklaşmasıyla birlikte uzmanlar cilt konusunda uyarılarda bulundu. Dermatolog Denisse Serano, iki hamlede cildi nasıl kusursuz bir hale getirileceğini anlattı.

Güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte cilt problemleri de kendini göstermeye başladı. Hem yaşlanmaya hem de yüzde lekelenmeye neden olan güneş​ ile ilgili uzmanlardan uyarı geldi. Dermatolog Denisse Serano, iki hamlede cildi nasıl kusursuz hale getirileceğini paylaştı. Serano, iki ucuz ürünün cildin yaşlanmasını önlemek için yeterli olduğunu söyledi.

GÜŞTEN KORUYUNUZ 

Denisse'in yaşlanma karşıtı güneş kremleri ile ilgili "çoğu zaman gözden kaçıyor ama çok önemli" dedi. Güneş kreminin her gün kullanılmasını öneren Denisse, “Dışarısı bulutlu veya bulutlu olsa bile her gün güneş kremi​ sürmelisiniz. Güneş kremi yüzü güneşin zararlı UV ışınlarından korumanın yanı sıra bilgisayar ekranlarından yansıyan mavi ışığa karşı da bariyer görevi görebilir” dedi. 

A VİTAMİNLİ KREM KULLANINIZ 

The Sun'ın  haberine göre Denisse, Topikal A vitamini olarak da bilinen bir retinol veya retinoid kullanılmasını önererek şunları söyledi: “Bu sadece kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olmakla kalmaz, gözeneklerinizi küçültmeye yardımcı olur, aknenin azalmasına yardımcı olur, yağ üretimine yardımcı olur. Topikal A vitamini kullanmanın tam anlamıyla pek çok faydası var" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: The Sun

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...