Tgrt Haber

Yılın çifti seçildiler, son hallerini görenler gözlerine inanamıyor

08 Temmuz 2023 11:07 - Güncelleme : 08 Temmuz 2023 11:25
Yılın çifti seçildiler, son hallerini görenler gözlerine inanamıyor

Sağlıksız beslenme sonucunda aşırı kilolu olan çift, zayıflama kararı aldıktan sonra öyle değişim yaşadılar ki yılın çifti seçildiler. 

50 yaşındaki Jo Burnley ve 52 yaşındaki John Burnley çifti, yıllarca obez olarak yaşadıktan sonra zayıflama​ kararı aldılar. Çift öyle değişim yaşadı ki Slimming World tarafından "yılın çifti" seçildiler. Uzun yıllar abur cubur ile beslenen Burnley çift, 40 yaşına geldiklerinde mutsuz hissettiler ve zayıflama kararı aldılar. Kalorisi yüksek karbonhidrat ve tatlılar yerine düşük kalorili sağlıklı yemekler yemeye başladılar ve hedeflerine ulaştılar. Şimdi onları görenler gözelerine inanamıyor. 

Yılın çifti seçildiler, son hallerini görenler gözlerine inanamıyor

40 YAŞINA GELİNCE MUTSUZ OLDUK 

 Zayıflama sürecine ilişkin Jo, “Kendime karşı dürüst olursam, ilk oğlumuz Alex doğduğundan beri kilomdan memnun değildim. Oğlum dünyaya geldikten sonra sağlıklı beslenmek için zaman bulmak daha da zorlaştı. Büyük bir etkinlikten veya tatilden önce kilo vermeye çalışırdım, ama bu hızlı bir çözüm olurdu ve tekrar eski kilolarıma dönerdim. Çoğu zaman dört gözle beklememiz gereken tek şey paket servisti. Özellikle pandemide, bu sıklıkla yaptığımız bir şeydi” dedi.

136 KİLOYA VARDILAR  

Mirror'un haberine göre zayıflamadan önce John 136 kilograma ve Jo 110 kilograma ulaştı. 6 kilo verdikten elbise bedeninin değiştiğini kaydeden Jo, şunları söyledi: "Sağlıklı beslenme kararı aldık. Fitnessa başladık ve istediğimiz sonuca vardık.” 

Kaynak: Mirror
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...