Tgrt Haber

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan örnek davranış: Seçime kadar maaş almayacağım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TV100, TGRT Haber
09 Nisan 2023 22:15 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 22:27
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan örnek davranış: Seçime kadar maaş almayacağım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar belediyeden maaş almayacağını açıkladı.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere günler kala Türkiye’nin ana gündem maddelerinden biri seçim​ olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi Ankara​'da gündem oldukça hareketli geçiyor. Milletvekili aday listelerini hazırlayan partiler, YSK'nın yolunu tuttu. Listeler tek tek belli olurken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı​ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş​ da canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TV100'ün canlı yayınında konuşan Yavaş, gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları tek tek cevapladı. 

‘KİMSEYİ AYIRMADIK’

Yavaş, seçim gezilerine başlayacakları için 14 Mayıs’a kadar belediyeden maaş almayacağını açıkladı. TV’ye çıktığı zaman siyasi sorular geldiğini ve insanların bu durum karşısında kırıldığını söyleyen Yavaş, ‘Biz herkesi kucakladık. Kimseyi ayırmadık.’ dedi.

Millet İttifakı’nın çok güzel işler yapacağını düşündüğünü de sözlerine ekleyen Yavaş, ‘Seçimi kazanma konusunda iddialıyım. Bence birinci turda bitecek" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TV100, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...