Tgrt Haber

Aday olmayan Bakan Koca’dan ilk açıklama geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 22:45 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 22:54
Aday olmayan Bakan Koca’dan ilk açıklama geldi

AK Parti'nin milletvekili listesinden yer almayan iki bakandan birisi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Cumhur İttifakı'na destek mesajı veren Koca, "Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Türkiye​ 14 Mayıs gerçekleşecek olan seçimler için gün sayıyor. Milletvekili​ aday listesini hazırlayan partiler de dosyaları YSK’ya teslim etti.  Listelerin verilmesiyle birlikte merak edilen adayların ismi de netlik kazanırken bazı isimlerin listede yer almaması da dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı  Erdoğan, tüm bakanları deprem bölgesinden milletvekili adayı yapacağını söylemişti, ancak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca özel durumlarını gerekçe göstererek aday olmadılar.

KOCA’DAN İLK AÇIKLAMA

Bakan Koca, listelerin YSK’ya teslim edilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Koca şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN BAŞARISI İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun"

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...