Tgrt Haber

CHP'de ünlü düşmesi! Candan Erçetin ve Onur Akın milletvekili adayı gösterilmedi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 22:36 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 23:00

Türkiye seçimlere gün sayarken partilerin merakla beklenen milletvekilliği listeleri de netleşti. Cumhuriyet Halk Partisi, milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ederken CHP'nin listelerinden aday olması beklenen ünlü isimler ise umduğunu bulamadı. 

Ünlüler dünyası 14 Mayıs 2023 seçimleri için adeta birbiriyle yarışıyor. Birçok tanınmış ismin aday olmak istediği partiler için son sözü partilerin genel meclisi söylüyor. Ünlü şarkıcı Candan Erçetin de CHP’den aday adayı olduğunu ilan etmişti.

CHP​, Erçetin'in adaylığını kabul etmezken Kırklareli adayları ise sırayla; Vecdi Gündoğdu, Fahri Özkan ve Hatice Gül Bingöl oldu. 

CHP’ye aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler arasında yer alan Candan Erçetin, Kırklareli’nden adaylık başvurusu yaptı. Ancak parlamentoda 3 milletvekilinin temsil edeceği şehir için Erçetin’in başvurusuyla ilgili çok sayıda itiraz geldi. 

ONUR AKIN VE FİLİZ TAÇBAŞ

Erçetin ile birlikte Türkücü Onur Akın ve oyuncu Filiz Taçbaş da aday adaylığına başvuruda bulunan diğer isimler oldu. Bu isimlerin de CHP listelerinde yer bulamadığı görüldü. Onur Akın daha önce CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim müziklerini yapan isimdi.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...