Tgrt Haber

Son gün, son ziyaretler... Adayların seçim öncesi son durakları dikkat çekti!

13 May 2023 15:41 - Güncelleme : 13 May 2023 22:58
Son gün, son ziyaretler... Adayların seçim öncesi son durakları dikkat çekti!

Seçime saatler kala cumhurbaşkanı adayları son mitinglerini yaparak saha çalışmalarını noktalıyor. Liderlerin seçim öncesi son durakları ise dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye saatler sonra sandığa giderek 13. cumhurbaşkanını ve 28.Dönem milletvekillerini seçecek. Uzun süredir sahalarda yoğun program gerçekleştiren cumhurbaşkanı adayları bugün son kez halkla buluştu. Cumhur İttifakı​ adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ile Millet İttifakı​ adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun seçim öncesi son programları da belli oldu.

ERDOĞAN AYASOFYA'DA NOKTALAYACAK

Seçim maratonunun son gününde mitinglerini İstanbul'da tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe ziyaretlerinin ardından Ayasofya'ya geçecek. Akşam namazını Ayasofya Camii'nde kılacak olan Erdoğan, böylece seçim programını sonlandırmış olacak.

KILIÇDAROĞLU ANITKABİR'DE

Ankara'da olan Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime bir gün kala beraberindeki onlarca gençle beraber Anıtkabir’i ziyaret etti.

Son gün, son ziyaretler... Adayların seçim öncesi son durakları dikkat çekti!

Aslanlı yoldan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine gelen Kılıçdaroğlu ve beraberindeki gençler, mozoleye karanfil bırakmalarının ardından saygı duruşunda bulundu.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını Anıtkabir'de sonlandırmış oldu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...