Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Yeni bir destan yazacağız

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 13:39 - Güncelleme : 13 May 2023 16:24
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Yeni bir destan yazacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi provokasyonlara karşı uyarıda bulunup "Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz" dedi. Yarın yeni bir destan yazacaklarını da dile getiren Erdoğan, "Yarınki seçim aynı zamanda 2024'ün de müjdecisi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan​, seçim yasaklarına saatler kala mitinglerine İstanbul'da devam ediyor. Ümraniye'den sonra Sancaktepe​'ye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan​, burada kendisini bekleyen partililere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

'ANNELER KALEYİ İÇTEN FETHEDECEK'

"Sancaktepe'de Demek ki burası gümbür gümbür sandığa yürüyor. Yarın akşam Sancaktepe'den tulum çıkarıyor muyuz? Bay Bay Kemal buralara geldi mi? Niye ya? Herhalde bu saatten sonra da gelmez. Sancaktepe duruşuyla yarına farklı bir selam veriyor.

Yarın Anneler Günü​. Belediye başkanınızın bir hanımefendi oluşundan dedik ki buraya gelelim. Cennet annelerin ayakları altındadır. Onun için annelerin kıymetini çok iyi bileceğiz. Anneler siz de yarın kaleyi içeriden fethedeceksiniz. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Ebediyete intikal eden tüm annelere rahmet diliyorum.

'HESABINI NASIL VERECEKSİN?'

Bay bay Kemal Diyarbakır Annelerini kaç kere ziyaret ettin? Onların yavrularını dağa kaçıran teröristlerle utanmadan seçime gidiyorsun.Bay Bay Kemal'in yanında kimler var? Kandil, Kandil'in parlamentodaki uzantıları var. Sen bunların hesabını Allah'a nasıl vereceksin? Yanında da malum tipler var onlar da utanmadan sıkılmadan aynı yuvarlak masanın etrafında dönüp duruyorlar.

Gençler size bir vasiyetim var, annelerinizin ayaklarının altını öpmeyi ihmal etmeyin. Cennet annelerin ayakları altında, babaların değil. Benim anam da ayağının altını öptürmezdi. Derdim ki anacım kokusunu alayım, cennet orada. Utanırdı çekerdi, zar zor öperdim. Bak şimdi biz ne diyoruz? Aile diyoruz, CHP​ ne diyor LGBT. 

Bu Millet İttifakı denilen zillet, LGBT'ci. Biz aileye inandığımız için milliyiz, yerliyiz ve ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Rabbim hiçbir annenin yüreğine ateş düşürmesin.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Yeni bir destan yazacağız

'İNSANLARIMIZIN ÖNÜNE KANDAN DUVARLAR ÖRMEYE KALKTILAR'

Kardeşlerim Türkiye olarak çok stratejik bir bölgede yer alıyoruz. Enerji kaynaklarının geçiş güzergahındayız. Bu coğrafyayı kontrol etmek için Haçlı seferlerinden Çanakkale harbine kadar hepsinin arkasında bu sebep var. Bizi bu topraklardan söküp atmak istediler, bunu kimi zaman bizzat kendileri gelerek. Kınalı kuzuları toprağa verme pahasına buna dur dedik. Millet olarak esareti kabul etmeyeceğimizi tüm dünyaya gösterdik. 

15 Temmuz gecesi içimizdeki hainleri üzerimize salarak vatanımızı ele geçirmeye çalıştılar. Yıllarca bizi terörle oyaladılar, yıllarca bizim kaynaklarımızı heba ettiler. Evlatlarımızın yüreklerindeki umudu çaldılar. İnsanlarımızın önüne kandan duvarlar örmeye kalktılar. Türkü ve Kürdü birbirine düşürmek istediler.

KILIÇDAROĞLU'NA TERÖR TEPKİSİ

Selo ne diyor? Bu Selo kim? Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan hain değil mi? Teröristin başı. Utanmadan sıkılmadan mesajlar gönderiyor. Bay bay Kemal de Selo'nun serbest kalmasını istiyorsanız bana oy verin diyor. Bu hesabı yarın sormaya var mıyız? Ben size inanıyorum.

Kapalı kapılar ardında tam olarak ne konuşulduğunu ittifak ortakları dahil kimse bilmiyor. Kandil'den gelen destek açıklamaları karşısında bay bay Kemal'in hangi sözleri verdiğini de kimse bilmiyor. Yarın millet oy verecek fakat kimse bay bay Kemal ile terör örgüt arasında hangi anlaşmaların yapıldığını bilmiyor.

'GİZLİ PAZARLIKLARIN ORTAYA ÇIKACAK'

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağını biliyoruz. Bay bay Kemal 17-25 Aralık kumpasındaki rolünü 10 yıl sonra itiraf etti. FETÖ'cü alçakların eline tutuşturduğu kasetlerin montaj olduğunu geçen gün bizzat kendi söyledi. Bu seçim öncesi yaptığı gizli pazarlıklar da önünde sonunda ortaya çıkacak. Sırf Cumhurbaşkanı adayı oldu diye Muharrem İnce'ye atılan iftiraların, baskıların, zorbalıkların, haysiyet cellatlarının faili de ortaya çıkacaktır. Rusya ile ilişkilerimizi bozma ihalesini kimin verdiği, ortada hiçbir şey yokken Alevi-Kürt videolarının niçin çekildiği, Pensilvanya'da 8 saat boyunca kimlerle hamburger yenildiği, Londra'daki tefecilere hangi tavilerin altın tepside sunulduğu gün gelecek tek tek milletin önüne serilecek. Biz o gün gelene kadar meselenin takipçisi olacağız.

"KADINA ŞİDDET KONUSUNDA TAVRIMIZ NET"

Aile kurumunun sapkın akımlar karşısında korunmasına önem veriyoruz. AK Parti'ye LGBT sızamaz. Çünkü biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Aileyi yedirtmeyeceğiz. Seçim sonrası aileyle ilgili kurumu güçlendirmenin adımını atacağız. Kadına şiddet konusunda da kesinlikle tavrımız nettir. Kadına şiddeti kabul etmemiz mümkün değil. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz bu konuda birilerinden de izin almaya mecbur değiliz. Her hanede çalışan en az bir kişi olmasını sağlayacağız.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Yeni bir destan yazacağız

PROVOKASYON UYARISI

Yarın sandıklara sahip çıkmayı istiyoruz. Önümüzde artık saatler kaldı. Kararsız kalan eşiniz, dostunuz, nazınızı çekecek bir arkadaşınız varsa ona ulaşacaksınız. 14 Mayıs'ın önemini anlatacaksınız. CHP'ye, Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye gönül verenlerin de bizimle aynı hassasiyeti taşıdıklarını biliyoruz. En az bizim kadar bu kardeşlerimiz de bunların yaptıklarından rahatsızlık duyuyor. Provokasyona, kışkırtmaya asla gelmeyeceğiz. Demokratik zeminden asla ayırmayacağız. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz.

'YARIN DESTAN YAZACAĞIZ'

Bunları yaptığımızda yarın yepyeni bir destan yazacağımıza inanıyorum. Sancaktepe ve Sancaktepelilere inanıyorum. Yarınki seçim aynı zamanda 2024'ün de müjdecisi olacaktır. Kalbi kıpır kıpır atan gençlerimize, kadınlarımıza, ayaklarının altına cennet serilen annelerimize güveniyorum. Bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...