Tgrt Haber

AK Parti’den CHP’ye depremzede tepkisi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
17 May 2023 00:19 - Güncelleme : 17 May 2023 00:29
AK Parti’den CHP’ye depremzede tepkisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin skandal depremzede kararına AK Parti'den tepki geldi. CHP’li belediyelerin ‘insanlığa sığmayacak’ bir olaya imza attığını söyleyen Dağ, "Bu yakışıksız durumun derhal son bulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra şu da unutulmasın ki bu ülkede hiçbir vatandaşımız sahipsiz değildir" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin CHP'li Belediye Başkanı Kadir Albayrak deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek oy alması üzerine skandal bir karara imza attı. Kentte konaklayan depremzedelerin konaklama süre kontratı 13 Ağustos 2023 olmasına rağmen 21 Mayıs 2023 günü misafirhaneleri boşaltmaları istendi. 

Bu yaşanan skandal olayın ardından AK Parti’den tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Günlerdir kara bir propaganda yapılıyor ve acısı olan depremzede vatandaşlarımız siyasi tercihleri nedeniyle CHP'li troller tarafından sosyal medya üzerinden linç edilmeye çalışılıyor” dedi.

"DERHAL SON BULMALI"

CHP’li belediyelerin ‘insanlığa sığmayacak’ bir olaya imza attığını söyleyen Dağ, “Bu yakışıksız durumun derhal son bulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra şu da unutulmasın ki bu ülkede hiçbir vatandaşımız sahipsiz değildir” ifadelerini kullandı.

AK Parti’den CHP’ye depremzede tepkisi

Hamza Dağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Günlerdir kara bir propaganda yapılıyor ve acısı olan depremzede vatandaşlarımız siyasi tercihleri nedeniyle CHP'li troller tarafından sosyal medya üzerinden linç edilmeye çalışılıyor. 

Maalesef geldiğimiz noktada sosyal medya lincinden çıkmış bir durumla karşı karşıyayız. CHP'li belediyeler insanlığa sığmayacak şekilde depremzedelere yapılan yardımları kesmeye ve barındıkları yerlerden çıkarmaya başladı. 

Bu yakışıksız durumun derhal son bulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra şu da unutulmasın ki bu ülkede hiçbir vatandaşımız sahipsiz değildir. Devletimizin ilgili kurumları herhangi bir mağduriyete izin vermeyecektir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...