Tgrt Haber

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kanun tanımaz demokrasi haydudu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 19:33 - Güncelleme : 13 May 2023 20:46

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, propaganda yasağına rağmen akşam saatlerinde sosyal medya hesabından video paylaşacak olan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Türkiye'de yarın milyonlarca seçmen sandık başında gidip Cumhurbaşkanı Seçimi​ ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanacak. Dünyanın da yakından takip ettiği kritik seçimler öncesi 24 saat sürecek propaganda yasağı da başladı. Ancak yasağın başlamasına rağmen Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ saat 19.00'da bir video paylaşacağını duyurdu.

Kılıçdaroğlu'nun bu hareketine AK Parti​ Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter'dan yaptığı açıklamayla çok sert tepki gösterdi.  Kılıçdaroğlu'nun yaptığını 'kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğu' olarak nitelendiren Dağ, "Milletimiz bu kanun tanımaz tavra karşı gereken cevabı verecektir" dedi.

"MİLLETİMİZ GEREK CEVABI VERECEKTİR"

Hamza Dağ açıklamasından şu ifadeleri kullandı:

"Seçim yasakları başlamış olmasına rağmen koalisyon masasının adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 19.00'da video yayınlayacağını duyurdu.  Bu yapılan alenen kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğudur. Milletimiz bu kanun tanımaz tavra karşı gereken cevabı verecektir"

https://twitter.com/avhamzadag/status/1657413567639961602

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 13 Mayıs 2023 20:17

Hem Şerefsiz hem namussuz hem fitneci bu mal başımıza bela

Sonraki Haber Yükleniyor...